EL MEU ESPORT ALTERNATIU


         L'esport alternatiu que hem triat per a realitzar la Unitat Didàctica va ser el Quidditch. Vam decidir triar aquest esport per la temàtica en la qual podíem ambientar el joc i que podia ser un element motivador per a l'alumnat, com és Harry Potter. A més, per ser un esport col·lectiu de cooperació amb oposició amb el qual l'alumnat pot desenvolupar diferents habilitats motrius com els desplaçaments, salts, girs, llançaments i recepcions i amb el qual poden aprendre valors com la cooperació, el respecte i el joc net. 

        A continuació, vos presentaré el Quidditch a través d'una infografia, en la qual podreu observar informació sobre l'esport, les regles bàsiques, el material, el temps i l'espai:



També, vos deixe un vídeo d'un partit perquè pugueu observar amb més detall com es juga:



Comentaris

  1. En esta entrada te pongo un 9,5 y me gustaría felicitarte por la infografía que has realizado, ya que considero que está muy bien estructurada y ofrece al lector una visión clara de lo que es este deporte, además la has contrastado con un vídeo lo cual es de agradecer.

    ResponElimina
  2. El Quidditch m’ha semblat un esport molt original i motivant per a l’alumnat, on has argumentat adequadament els diversos motius que vos han conduït a escollir aquest esport per a l’elaboració de la vostra Unitat Didàctica.
    A més a més, els recursos emprats faciliten en gran manera la comprensió d’aquest esport, tant el vídeo com la infografia, la qual està molt ordenada i conté la informació bàsica. La teua nota és un 9’5!
    En general, després de llegir totes les teues entrades i investigar pel blog, pense que has elaborat un treball interessant i prou complet! Enhorabona, Sara!

    ResponElimina
  3. ¡Buena entrada Sara! En ella haces una explicación del porqué habéis elegido ese deporte en vuestra Unidad Didáctica y lo que podéis desarrollar en los alumnos y alumnas al tratar este deporte en las aulas. Además, has hecho una infografía clara, sencilla y con lo esencial, la cual hace que se entienda bastante bien el deporte y con la ayuda del vídeo final sobre el Quidditch queda todo más claro. ¡Enhorabuena! Tienes un 10 en esta entrada.

    ResponElimina
  4. ¡Hola Sara! ¡Me ha gustado mucho esta entrada! Me parecen muy interesantes los motivos de la elección de este deporte tan interesante. Por otra parte, la infografía contiene toda la información necesaria para conocer dicho deporte y resulta especialmente atractiva. Además, el recurso del vídeo ha estado muy acertado. Mi puntuación es un 10. ¡Enhorabuena!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars